IJZINGWEKKEND STERKE THRILLER OVER MISDAAD, MOORD EN VRIENDSCHAP IN DE ZWEEDSE BOSSEN.

 

Korte beschrijving
Sinds Christian zijn bivakplek op het eiland Elandsoog moest opgeven, houdt hij de nieuwe bewoners Ivan en Zahra nog steeds in de gaten. Hij is ervan overtuigd dat Ivan meer op zijn kerfstok heeft, zeker wanneer zijn vriend op één van hun heimelijke bezoekjes aan het eiland wordt doodgeschoten. In een poging om zijn eigen onschuld te bewijzen, moet Christian de waarheid aan het licht brengen. Maar Ivan sluipt niet als enige door de Zweedse bossen. En wie houdt uiteindelijk wie in de gaten?

 

Boek bestellen

 

Geen ooggetuigen’, klonk het als een echo in Ivans hoofd. Hij zag de jongen in het water ploeteren. Hij had hem geraakt. Nog slechts een, of hooguit twee schoten en er was een probleem minder om op te lossen. Zelfs als geen van de schoten dodelijk was. In het water liep bloed snel uit het lichaam. Door de pijn zou de jongen niet snel genoeg de kant bereiken. Het ijskoude water zou hem onderweg verlammen. Daarnet was hij al kopje onder gegaan. Er was niet veel meer nodig...

 

 

10 Minuten naar het noorden
is een roman over idealisme en realiteit, de behoefte aan verbinding en het verlangen vrij in het leven te staan.

 

Korte beschrijving
Twee Nederlandse stellen emigreren naar een verlaten boerderij in het bosrijke Estland. Al in de eerste dagen lopen de spanningen hoog op en zorgt een illegaal meegebracht geweer voor een reeks van conflicten. Wie van hen houdt zichzelf staande?

 

 

 

Boek bestellen

Recensies

Een boeiend boek, dat je in één adem uitleest.
De schrijfster neemt de lezer mee naar een land dat over het algemeen nog vrij onbekend is en daarom intrigeert. Ze is duidelijk een grote liefhebster van de natuur en van dieren.
Het onderwerp autisme wordt door haar op een zéér indrukwekkende manier aangesneden.
Ik zie al uit naar een nieuw boek van deze auteur!
– I. Oosterman

Zo’n boek dat je dicht slaat en dat je dan nog even blijft zitten, met het boek op schoot, om er nog eventjes over na te denken. En dat het daarna lastig is om het volgende boek te vinden omdat je eigenlijk nog wel een uur in deze had willen lezen. Zo’n boek dus.
– I. Bilardie

'Ik heb de papieren,' zei ze, maar ze voelde dat het hengsel achter iets zwaars bleef steken. Ze gaf nog een ruk en de tas kwam samen met het obstakel naar haar toe. Na een laatste keer hard trekken viel het voorwerp langs haar been uit de auto en landde met een klap op het asfalt.
Het volgende moment stond de agent naast haar.
'Ik heb de papieren,' zei ze weer.
Nog even en deze hele toestand was voorbij, dacht ze, maar toen ze onder de achterklep vandaan kwam, zag ze de agent zijn pistool uit de houder aan zijn broeksriem trekken.

 

HOME